Web dizajn i izrada Web sajta

Osmišljavanje, izrada i implementacija svih elemenata Web sajta – dizajna, tekstualnog sadržaja, ilustracija, infografika, integracije sa društvenim mrežama. Isporuka Web sajta po principu “ključ u ruke”, od idejnog rešenja i organizacije, do kreativnog pisanja i produkcije foto i video sadržaja.

Na osnovu dokumenata Web sajt plan i Informaciona web arhitektura  kreira se web sajt na nivou osmišljavanja i implementacije odgovarajućeg vizuelnog identiteta, uključujući korišćenje najaktuelnijih web tehnologija i njihove usmerenosti potrebama korisnika. Prilikom kreiranja web sajta se koriste elementi na takav način da izazovu željenu akciju korisnika (Desirable Action), odnosno šta je to što želite da posetilac uradi na posmatranoj web stranici.

Samo tehničko kreiranje web sajta (programiranje) odnosi se na prilagođavanje postojećih softverskih rešenja web stranica i njihove administracije, kao i izradu manje ili više naprednih samostalnih web aplikacija. Takođe, vrši se testiranje funkcionalnosti web sajta sa praćenjem i ispravljanjem primećenih grešaka i problema, kao i provera efekata pojedinih delova (sadržaja) veb stranice (npr. A/B Split test metoda testiranja stranica)

Web sajt plan (WSP)

Za uspešnu izradu sajta, neophodan je i profesionalan i fleksibilan plan. Prilikom procesa kreiranja Web sajt plana, vodimo se osnovnim principom da ne postoji šablonsko rešenje koje odgovara svima, već se za svakog klijenta kreira jedinstven i prilagođen model. Na taj način,  poziciji smo da našim klijentima pružimo rešenje koje će na najbolji način zadovoljiti njihove potrebe.

Web sajt plan (WSP) zajedno sa Informacionom web arhitekturom (IWA) ima za cilj prikaz i opis ključnih komponenti online nastupa, odnosno detaljniji (eksplicitniji) opis sadržaja na pojedinačnim celinama veb sajta. U ovoj fazi izrade veb sajta se definišu ciljevi, ključne strategije online nastupa, mogući izazovi pri kreiranju veb sajta, kreiranje rasporeda sadržaja na veb stranici u odnosu na njihovu važnost, osnovne seo aktivnosti i strategije predstavljanja kompanije, proizvoda ili usluga (Informaciona Veb Arhitektura)

Izrada mobilnih/tablet aplikacija (Android & iOS)

Trend rasta prodaje pametnih telefona koji je primetan proteklih nekoliko godina prati, isto tako, rast broja mobilnih aplikacija što je dovelo do toga da je ova oblast postala nezaobilazan segment digitalnog tržišta. Kroz kontinuirano i intezivno praćenje najaktuelnijih svetskih trendova, u poziciji smo da našim klijentima ponudimo širok spektar aplikacija na trenutno svim zastupljenijim mobilnim platformama – Android, iOS a, od skora, i Windows Phone.

Kreiramo aplikacije koje maksimalno koriste prednosti popularnih uređaja sa ekranima osetljivim na dodir (touch screen). Od društvenih mreža do specifičnih aplikacija koje mogu podići Vaš biznis na potpuno novi nivo, naš tim isporučuje kompletno rešenje, koje uključuje dizajn, programiranje i promociju kreiranih aplikacija za mobilne telefone i tablet uređaje.

Izrada aplikacija i dizajn za društvene mreže

Naš tim može da osmisli i napravi aplikacije koje će Vam omogućiti da maksimalno iskoristite potencijal društvenih mreža. Uključite postojeće fanove u aktivnosti, organizujte zanimljive nagradne igre i ostale online igrice, i sve to zaokružite interesantnim dizajnom Vaših Facebook Fan stranica, Twitter i YouTube kanala.